Excellent Beauty

Hudvård

Vårt utbud av hudvårdsbehandlingar är brett, vi har något för alla. Önskar du hjälp att hitta den perfekta behandlingen utifrån dina önskemål kan du kontakta oss, då hjälper vi dig!

Hollywood peel

Hollywood Peel, även känd som ”carbon laser-behandling,” är en ledande hudföryngringsmetod som använder peeling med laserteknik och aktiv kollotion. Det ger en smidigare och fräschare hy.

Läs mer

Plasma pen

Plasma pen är en banbrytande elektrostatisk teknologi som stramar upp slapp hud i ansikte och kropp utan kirurgi eller injektioner. Behandlingen är ytlig och relativt riskfri.

Läs mer

Vampyrbehandling

Vampyrbehandling är en naturlig metod mot rynkor, slapp hud, ojämnheter och håravfall. PRP effektivt reducerar ålderstecken och kan användas på ansikte, händer, hals och dekolletage.

Läs mer

Queen mask

Queen mask är en LLLT (Low Level Light Therapy) LED-mask som främjar kollagenproduktion, ökar blodcirkulationen, cellaktivitet och minskar hudirritation, vilket förbättrar hudens hälsa och utseende.

Läs mer

Microneedling

Microneedling är en naturlig behandlingsmetod som ökar kollagentillväxt och används för att behandla hudproblem som rynkor, ärr och hudbristningar genom kontrollerade hudskador med nålar.

Läs mer

Yag laser

Vi använder den senaste generationens Q-switchade Yag-laser för tatueringsborttagning. Antalet behandlingar varierar beroende på tatueringens färger, vanligtvis krävs flera sessioner.

Läs mer

Synergi+

Synergi+ förbättrar traditionella skönhetsbehandlingar, passar alla hudtyper och mål. Det kan användas året om för att uppnå perfekta resultat.

Läs mer

Profhilo

Bioremodelling med PROFHILO ger omedelbar uppstramning och förbättrar hudens struktur, elasticitet och fuktbalans. Profhilo innehåller hyaluronsyra utvecklad med NAHYCO-teknik för långvariga resultat utan korslänkande ämnen. Utmärkt injicerbar produkt.

Läs mer

Co2 laserbehandling

CO2-laserbehandling är effektiv och djupgående med en fraktionerad laserstråle som används för att föryngra och reparera huden, och den är lämplig för alla hudtyper.

Läs mer

PRX-T33

PRX är en ny och revolutionerande biorevitaliseringsbehandling som ger hudföryngring och anti-aging-effekter. Den är nålfri och ger både omedelbara och långsiktiga resultat utan synlig ”down-time.” Den passar alla hudtyper och kan kombineras med andra behandlingar för optimal effekt.

Läs mer

PRF behandling

PRF är injicerbart Platelet Rich Fibrin, en andra generationens koncentrat av blodplättar som inte kräver användning av antikoaguleringsmedel eller aktivatorer.

Läs mer

Ejal 40

Ejal 40 är en injektionsbehandling som liknar Profhilo och stimulerar hudceller att producera kollagen och elastin för fastare och föryngrad hud. Den innehåller avancerad hyaluronsyra.

Läs mer

Excellent Beauty

Stampgatan 22D
411 01 Göteborg

Öppettider

Mån - Fre 10:00 - 18:00

Lördag 10:00 - 15:00