Trådlyft

Detta är ett modernt och säkert alternativ till plastikkirurgi. Efter en behandling med Trådlyft slipper du ärr och lång återhämtning. Samtidigt får du utmärkta estetiska resultat direkt efter behandlingen.
Det behandlade området kan för vissa kännas svullet direkt efter behandlingen. Många kan dock återgå till sitt jobb och vardagliga sysslor direkt efter behandlingen.
Tunna trådar med och utan hullingar förs in i huden för att sedan lyfta antingen hela ansiktet eller önskade områden. Det är ett helt ofarligt ingrepp, och är bevisat mycket effektivt för t.ex. mungipor, ojämn käklinje och hamsterpåsar.
Trådarna som förs in i huden är tillverkade av det vävnadsvänliga ämnet polydioxanon (PDO). PDO trådar är väl kända inom den medicinska branschen, och används inom kirurgi för att sy i inre organ.
Trådarna är biologiskt nedbrytbara, så kroppen bryter ner trådarna på egen hand efter en tid.
Dem tre mekanismerna som PDO trådarna medför är:

  • Ökad produktion av kollogen i huden som medför ökar elasticitet, minskar rynkor och förebygger rynkor.
  • Uppstramning och mekanisk lyft av huden.
  • Lipolys som medför nedbrytning av fett under huden.

Behandling
Behandlingen omfattar 45 minuter och sker under lokal bedövning.

Efter behandlingen kommer man se en stor skillnad. Men det slutliga resultatet av trådarna kommer efter 6 månader. Hållbarheten är ungefär 24 månader, men en osund livsstil, hög ålder och intensiv träning kan förkorta hållbarheten av behandlingen. Oftast kan det vara aktuellt att komplettera behandlingen efter 6-8 månader för att maximera resultatet. Detta är också väldigt individuellt.
Efter behandlingen
Man kan förvänta sig lättare obehag i ansiktet, svullnad och ibland kan man få blåmärken som normaltvis försvinner efter ett par dagar, upp till 1-2 veckor.
Material
Vi använder enbart CE märkta PDO trådar.

Trådlyft utförs av legitimerad läkare som är certifierad inom trådlyft behandlingar.
Boka alltid en kostnadsfri konsultation för att bestämma den behandling som passar dig bäst.

Vid behandling av två eller fler områden erbjuds ett paketpris.
Just nu har vi erbjudande 15% på ordinariepriser.